Hallo Gamers,

Over BiC-Community (Brothers in Combat)

BiC-Community is een community waar vooral league of legends word gespeeld. Wij hebben nu een groepje die vaak met elkaar league of legends speelt. Voornamelijk gewoon normal games en Aram.
Graag zien wij daar meer spelers bij komen die in zijn voor een gezellig potje league of legends. Er zitten ook spelers tussen die graag een potje ranked spelen met een team dan kunnen we altijd kijken om een nieuw team op te zetten.
BiC heeft tot nu toe verschillende skilled players. Een paar silver een paar gold en een paar platinum. Het maakt bij BiC ook niet uit in welke league jij zit het belangrijkste is dat we er plezier in hebben met ze alle.

In BiC worden ook nog andere spellen gespeeld buiten league of legends.
De spellen die op het moment buiten league of legends worden gespeeld zijn:
- World of Warcraft
- Hearthstone
- Civilization v
- Dragons nest
- Payday 2
- Prime World
- DayZ
- StarCraft II

Als jij BiC wilt joinen hoef je niet perse Prime World te spelen of een van de bovenste spellen andere mogelijkheden zijn ook altijd welkom.

Eisen die BiC-Community heeft!

- 16 jaar en ouder (er kunnen kleine uitzonderingen gemaakt worden)
- In bezit zijn van teamspeak 3 / microfoon
- Level 30 op League of Legends!
- Natuurlijk gezelligheid en activiteit.


Hoe kan je het beste BiC joinen?

Je kan het beste ons of 1 van ons even toevoegen op league of legends en dan zullen wij de teamspeak doorgeven en je daar verder helpen.

Prime World In Game Names:
- BiC Excalibur80
- BiC Criminal
- Restylt

Je kan me ook toevoegen op steam.

- Steam name: Excaliber80

Je kan BiC ook met een team joinen voor wat voor spel je wilt. laat dan even 1 iemand van jou team de bovenstaande spelers toevoegen.
Als je een vriendengroep heb van meer mensen ben je ook welkom om BiC te joinen ook dan is het handig om 1 iemand ons toe te laten voegen.

BiC doet niet aan TRIALS. Wij vinden trials zo lager klinken dus als je BiC joined ben je member en dan zien we vanzelf wel of je het naar je zin hebt.

De Website!

BiC community heeft ook een website op het moment moet er nog veel aan gedaan worden aan de website. Dus we gebruiken hem nog niet heel veel.
Het forum gedeelte werkt ook nog niet helemaal.

http://www.bic-community.com/


Bij deze hoop ik jullie genoeg informatie gegeven te hebben.
We zien jou graag terug bij BiC op onze teamspeak.

Tot gauw! BiC Staff.