Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 81 to 114 of 114

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Technical Questions for Prime World: Defenders

  1. #81
    Stranger Galvitos's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Keepers
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Changing password?

    So idk if its just me but i cant seem to find where i can change my password or even if i can? Some help would be appreciated to know where i can change my password

  2. #82
    Stranger
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Update failed

    I download the game and few seconds later ''update failed''

  3.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #83
    Nival Team
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    ISOM
    Posts
    2,923
    Rep Power
    0
    Is this for Prime World: Defenders or for Prime World?

  4. #84
    Stranger
    Join Date
    Jun 2013
    Faction
    The Keepers
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    What's wrong?

    I downloaded the game , installed and when i want to start the game it is just loading and on the screen "Loading user interface". What can i do or I can't play from my country? (Hungary)

  5. #85
    Guardsman Riepah's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    Fake
    Posts
    1,150
    Rep Power
    5
    It has nothing to do with your country, though I can't tell you what the problem is. I hope it'll be fixed for you soon!

  6.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #86
    ex-Nival Tsuda's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Faction
    The Keepers
    Clan
    xoxo
    Posts
    1,482
    Rep Power
    0
    Not the first report of this. Thanks, we will look into it. Getting your Castle log would be helpful though, you can find them at

    C:\Users\YOURUSERNAME\Documents\My Games\Prime World\Castle\Logs

  7. #87
    Stranger
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    I'm having the same problem with Prime World trying to update. This is the detail of the error.

    .\Net\Detail\HttpImpl.cpp(178): Throw in function void __thiscall Net:etail::HttpImpl::OnFinished(class QNetworkReply *)
    Dynamic exception type: class boost::exception_detail::clone_impl<class Net::HttpError>
    std::exception::what: HTTP Error: #203, Error downloading http://cdn.en.playpw.com/updates/PC/...cks/_data.pile - server replied: Not Found (404), url: http://cdn.en.playpw.com/updates/PC/...cks/_data.pile

  8. #88
    Stranger
    Join Date
    Jun 2013
    Faction
    The Keepers
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    "Loading user interface"

    Been sitting on this screen for nearly half an hour and no change. I've restarted it 3 times already, messed with the settings and reverted it back to normal, each time waiting over twenty minutes on the same screen.
    Any suggestions?

  9. #89
    Guardsman Riepah's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    Fake
    Posts
    1,150
    Rep Power
    5
    Try disabling your antivirus. That fixed my startup issues when I couldn't load the game.

  10.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #90
    ex-Nival Tsuda's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Faction
    The Keepers
    Clan
    xoxo
    Posts
    1,482
    Rep Power
    0
    Did this work for you?

  11. #91
    Stranger
    Join Date
    Jun 2013
    Faction
    The Imperium
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    connection issue with game server

    Hi,

    I am getting server connection fail, internet connection is on.
    Can you please advice me how to fix this error?
    I tried to reinstal client - no luck


    Thanks

    lauris

  12. #92
    Vagrant Greenload's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Faction
    The Imperium
    Clan
    DemCo
    Posts
    69
    Rep Power
    6
    Servers are DOWN, the Beta is not live. Check news for the upcoming beta weekend.

    Closed.
    Quote Originally Posted by turty11 View Post
    i guess i need action not paint blobs in my life

  13. #93
    Stranger
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by JuanOrtega View Post
    I'm having the same problem with Prime World trying to update. This is the detail of the error.

    .\Net\Detail\HttpImpl.cpp(178): Throw in function void __thiscall Net:etail::HttpImpl::OnFinished(class QNetworkReply *)
    Dynamic exception type: class boost::exception_detail::clone_impl<class Net::HttpError>
    std::exception::what: HTTP Error: #203, Error downloading http://cdn.en.playpw.com/updates/PC/...cks/_data.pile - server replied: Not Found (404), url: http://cdn.en.playpw.com/updates/PC/...cks/_data.pile
    Same here, when it goes 400MB I got the error. That's for 4th time now.

    ---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

    Quote Originally Posted by Iamisom View Post
    Is this for Prime World: Defenders or for Prime World?
    It's for Prime World.

  14.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #94
    Nival Team
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    ISOM
    Posts
    2,923
    Rep Power
    0

  15. #95
    Stranger Penis's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    -
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Windows 8 Alt+Tab Crash

    I normally can fix this by putting it in compatibility mode buy for some reason when I do the game crashes at the loading screen. Kinda bad when I have a message on Skype.


    P.S. Wonderful game

  16.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #96
    Nival Team
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    ISOM
    Posts
    2,923
    Rep Power
    0
    I ran into this issue when I was using a Lenovo laptop. Try running the game in Windowed Mode. That worked for me. There is not an official fix for the issue at the moment.

  17. #97
    Stranger
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    I would also like clarity on this.. I must have derped up my password input in registration so I had to reset it, and now I can't find a way to change it to what I want.

  18.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #98
    ex-Nival Tsuda's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Faction
    The Keepers
    Clan
    xoxo
    Posts
    1,482
    Rep Power
    0
    Contact support, please.

    http://support.en.playpw.com/

  19. #99
    Mercenary Deviant's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    -
    Posts
    202
    Rep Power
    3
    Also please remember if you are logged in with facebook you have to change your password on facebook

  20. #100
    Stranger Keysler's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Keepers
    Clan
    MM
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Social network aggregator error.

    Hi, for some reason i started to receive this error today. It happens when i try to open the game. I don't have any clue of what's wrong, because i've been able to play yesterday for hours.



    Thank you in advance!

    PD: Nevermind, i am so idiot. Just pinned the game and tryied to open it through there instead of launching the launcher.
    Last edited by Keysler; 08-03-2013 at 08:58 AM.

  21. #101
    Stranger Robert Murphy's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Faction
    The Keepers
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    downgraded on resolution and now the screen goes black

    i was messing with the resolution and now i cant get any picture and i uninstalled to see if i can get a fresh start, but no it is stuck on that issue. Is there a way that I can be able to go deeper into the system to figure this out, because when i click on the game it goes black and i really enjoyed this game

  22. #102
    Stranger
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    -
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Rainey_devil: try C:\Users\Username\Documents\My Games\Prime World\user.cfg
    Then change resolution to your own.

  23. #103
    Stranger Robert Murphy's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Faction
    The Keepers
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    the res to the comp?

  24. #104
    Stranger
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    VtW
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Ping problem

    Hello,

    After the last patch... I've got some lags every 2 minutes ( 180 ms to 3888 ms). Before everything was ok but now it's unplayable. If you can check why ?

    Thanks

  25. #105
    Stranger Cuts's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Faction
    The Imperium
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    waiting for battle server

    I just started playing and I click on "first strike" then clicked "to arms" it constantly says waiting for battle server then after a couple of minutes it disappears.........

    anyone else having this problem or any know how to solve this issue

  26.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #106
    Nival Team
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    ISOM
    Posts
    2,923
    Rep Power
    0
    Are you still experiencing this issue?

  27. #107
    Stranger IyaYae's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    [B]`hello .. i've already installed the prime world defenders as well as i've copied already the crack to install dir. but when i open the game there is an error saying "Lost Connection" Steam Authorization Failed. Logout"" . how can i fix the said error? please help me .. Thank you ) [/B]

  28. #108
    Stranger
    Join Date
    Aug 2013
    Faction
    The Imperium
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    not getting confirmation email yet

    i have been playing for a week and havent got the confirmation email yet .
    I was thinking may be its not compulsory .
    But today i got a notification on opening the game that i got only three days to confirm my account so i resent the email ut still havent received any .
    I have double checked that i have provided the accurate email address/ID.



    PLS HELP!!

  29.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #109
    ex-Nival Tsuda's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Faction
    The Keepers
    Clan
    xoxo
    Posts
    1,482
    Rep Power
    0
    Did you check your spam folder? If you dont get it, please contact support.

    http://support.en.playpw.com/index.p...leshooter/List

  30.   Click here to go to the previous staff post in this thread. Click here to go to the next staff post in this thread. #110
    Nival Team
    Join Date
    May 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    ISOM
    Posts
    2,923
    Rep Power
    0

    Technical Questions for Prime World: Defenders

    Ask your technical questions for Prime World: Defenders here!

  31. #111
    Stranger
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Synchronization Failed

    i have this problem "offline mode synchronization in server is turned off" and my steam is online..what should i do? i got this problem this day only and yesterday it was working fine..thank you
    Last edited by #user23455107; 01-06-2014 at 11:23 AM.

  32. #112
    Stranger
    Join Date
    Aug 2013
    Faction
    The Keepers
    Clan
    BRAIN
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Ok here is the issue I'm having and have been having last 4 days. I can log in fine i get to castle and do anything in castle I need to. When i try to battle when it takes me to the loading screen where it would normaly have a 5 v 5 players loading up with the loading bar showing progress across the screen. instead of that Im getting a message stating: "A player with this username is already logged on." the last corespondance I've had with tech support said to wait for the server maintenance this morning and see if that fixed it. Not sure if Servers were maintenanced or not (as i had no update patch)


    I have tried lowering both my windows firewall and my router firewall.
    I have reset my router and my modem
    I have tried from a different internet from a friends house
    I have tried static and Auto Assigning DHCP IP address's
    I have tried a complete uninstall of game including manual wipe of the registry
    Have tried the check and repair game files in settings on the launch screen and this is the error i get with that:

    .\Net\Detail\HttpImpl.cpp(274): Throw in function void __thiscall Net:etail::HttpImpl::OnFinished(class QNetworkReply *)
    Dynamic exception type: class boost::exception_detail::clone_impl<class Net::HttpError>
    std::exception::what: HTTP Error: #203, Error downloading http://cdn.playpw.com/updates/PC/en-...rces/00020.xml - server replied: Not Found (404), url: http://cdn.playpw.com/updates/PC/en-...rces/00020.xml
    Click image for larger version. 

Name:	PW-AP9.13.9-0.162.01.70796-2014.02.25-11.40.12.jpg 
Views:	40 
Size:	118.0 KB 
ID:	112601Click image for larger version. 

Name:	PW-AP9.13.9-0.162.01.70796-2014.02.25-11.40.12.jpg 
Views:	40 
Size:	118.0 KB 
ID:	112601

  33.   Click here to go to the previous staff post in this thread. This is the last staff post in this thread.   #113
    ex-Nival Tsuda's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Faction
    The Keepers
    Clan
    xoxo
    Posts
    1,482
    Rep Power
    0
    Have you tried setting the game executables to run as administrator by default?

  34. #114
    Stranger DarkRoberyon's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Faction
    The Imperium
    Clan
    S31
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    anyone know how to fix plz quest first strike?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •